WordPress

Ky është një shans për të ndryshuar të ardhmen tuaj, për t’u futur në një industri të re dhe për të mësuar diçka që do t’ju ndihmojë të rriteni në karrierën tuaj, të keni stabilitet, të mësoni teknologji të reja.

Në këtë klasë do të mësoni të hapni shpejt faqen tuaj të internetit me ndihmën e një udhëzuesi të shpejtë të instalimit të WordPress. Krijoni një faqe interneti cilësore me një grumbullim të duhur të nënfaqeve të rëndësishme, instaloni dhe punoni me shtojca dhe miniaplikacione, instaloni dhe krijoni tema tërheqëse për faqen tuaj të internetit, krijoni menu të personalizuara për të përmirësuar përvojën e përdoruesit të faqes suaj të internetit, ngarkoni përmbajtje multimediale si imazhe, audio dhe video lehtësisht dhe në mënyrë efektive.

Kriteret për aplikim

Mosha:

16+

Statusi i punesimit

I papunesuar ose i punesuar

Gjuha

Njohuria e gjuhes angleze

5/5

QA Manual Tester

Ky është një shans për të ndryshuar të ardhmen tuaj, për t’u futur në një industri të re dhe për të mësuar diçka që do t’ju ndihmojë të rriteni në karrierën tuaj, të keni stabilitet, të mësoni teknologji të reja.

Një QA Manual Tester është një profesionist që teston funksionalitetin dhe përdorshmërinë e softuerit të ri ose ekzistues përpara se të hyjë në përdorim për t’u siguruar që është pa gabime. Ata punojnë ngushtë me zhvilluesit, duke u dhënë atyre komente për atë që ka nevojë për përmirësim në mënyrë që të prodhojnë programe me cilësi të lartë që përmbushin pritshmëritë e klientëve. Ju nuk keni nevojë domosdoshmërisht të shkruani kod për të filluar një karrierë teknologjike.

Kriteret për aplikim

Mosha:

16+

Statusi i punesimit

I papunesuar ose i punesuar

Gjuha

Njohuria e gjuhes angleze

5/5