Thirrje për aplikim – Students Mobility – Internship 1 Muaj në Francë

Prishtina REA, duke qenë implementues i projektit për Ndërkombëtarizimin e VET nga vendet e Ballkanit, financuar nga EU (Internationalisation of VET systems...
Read More

Thirrje për Aplikim – DIGITAL CREATIVE SOLUTION MITROVICA HUB

Zgjidhja Kreative Digjitale- HUB në Mitrovicë, prezantuar nga Prishtina REA, synon të rrisë punësueshmërinë dhe përfshirjen sociale të studentëve, të...
Read More

Ceremonia e Certifikimit të dy grupeve të para nga programi i trajnimeve në “IT Essentials & Soft Skills” në Ferizaj.

Është mbajtur ceremonia e certifikimit të dy grupeve të para nga programi i trajnimit IT Essentials & Soft Skills në...
Read More

SOCIAL INCUBATOR – Developing and Managing the Art and Handicraft Sector in Gracanica CLIENT: European Union Office in Kosovo

The Overall Objective is creating consolidating the sustainable business value chain of the art and handicraft sector by disable and...
Read More

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY – Job Shadowing 2

Click here to read Job Shadowing call Job Shadowing 2 Aprovuar në 2019, projekti INTERVET WB  do t’ju mundësoj 54 mësimdhënësve...
Read More
{"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}

News

Thirrje për aplikim – Students Mobility – Internship 1 Muaj në Francë

Thirrje për aplikim – Students Mobility – Internship 1 Muaj në Francë

Prishtina REA, duke qenë implementues i projektit për Ndërkombëtarizimin e VET nga vendet e Ballkanit, financuar nga EU (Internationalisation of VET systems...
Read More
Thirrje për Aplikim – DIGITAL CREATIVE SOLUTION MITROVICA HUB

Thirrje për Aplikim – DIGITAL CREATIVE SOLUTION MITROVICA HUB

Zgjidhja Kreative Digjitale- HUB në Mitrovicë, prezantuar nga Prishtina REA, synon të rrisë punësueshmërinë dhe përfshirjen sociale të studentëve, të...
Read More
Ceremonia e Certifikimit të dy grupeve të para nga programi i trajnimeve në “IT Essentials & Soft Skills” në Ferizaj.

Ceremonia e Certifikimit të dy grupeve të para nga programi i trajnimeve në “IT Essentials & Soft Skills” në Ferizaj.

Është mbajtur ceremonia e certifikimit të dy grupeve të para nga programi i trajnimit IT Essentials & Soft Skills në...
Read More

SOCIAL INCUBATOR – Developing and Managing the Art and Handicraft Sector in Gracanica CLIENT: European Union Office in Kosovo

The Overall Objective is creating consolidating the sustainable business value chain of the art and handicraft sector by disable and...
Read More
JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY – Job Shadowing 2

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY – Job Shadowing 2

Click here to read Job Shadowing call Job Shadowing 2 Aprovuar në 2019, projekti INTERVET WB  do t’ju mundësoj 54 mësimdhënësve...
Read More
JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY – SUMMER SCHOOL 2

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY – SUMMER SCHOOL 2

Click here to read Summer School call Summer School 2 Aprovuar më 2019, projekti INTERVET WB do t’ju mundësoj 36...
Read More
Njihe ICT, dhe mëso si ta praktikosh atë për avancimin tuaj

Njihe ICT, dhe mëso si ta praktikosh atë për avancimin tuaj

Read More
ICT for Kosovo’s Growth

ICT for Kosovo’s Growth

he “EU Support for the Competitiveness of Kosovo’s ICT Sector” project, aims to enhance the competitiveness of Kosovo’s digital and...
Read More
KOSOVO BECOMES PART OF ENTERPRISE EUROPE NETWORK

KOSOVO BECOMES PART OF ENTERPRISE EUROPE NETWORK

Small and medium - sized enterprises play a crucial role in reaching the objectives of European Union’s - Europe 2020...
Read More
BETTER LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES IN WESTERN BALKANS

BETTER LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES IN WESTERN BALKANS

The project INTERVET Western Balkans aims at creating opportunities for learning mobility in the training centers of Western Balkans and improving the culture of learning...
Read More